Tribute to the golden years by ST-OER

Donderdag 25 oktober 2018 een nieuwe Tribute to the golden years by ST-OER.

Wij hebben weer 3 schitterende bands! Look sharp Roxette, Bryan Adams Tribute en the Elton show zullen met hun authentieke en perfecte interpretatie diverse mega hits vertolken.

Look Sharp!

Look Sharp! is de Roxette Tributeband van de Benelux. 100% in de stijl en met de sound van de succesvolste Zweedse bands aller tijden. De grootste hits als "The Look", "Joyride" en "Listen To Your Heart" vliegen je om de oren. Selva (Marie Frederiksson) en Marco (Per Gessle) worden begeleid door een liveband en brengen de tophits van Roxette zoals het origineel. Alsof dé échte Roxette voor je staat! Look Sharp! heeft niet alleen de "looks" van Roxette, maar ook de sound. Een show van Look Sharp! bestaat uit 100% hits die bij iedereen bekend zijn. Stevige popsongs, afgewisseld met innemende ballads. Dat is Roxette, dat is Look Sharp!


Bryan Adams Tribute

“Summer of 69″, “Everything I Do”, “Run To You”, “Cuts Like A Knife”, “Heaven” and “Kids Wanna Rock” en nog heel wat andere nummers van de legendarische artiest worden door Bryan Adams Tribute vertolkt.

Met de charismatische Claus Hassing als lead-zanger (Danish Eurovision Song Contest finalist en deelnemer in verschillende TW-shows) en een erg toegewijd professioneel team van regionaal bekende rock muzikanten levert BAT een steevaste performance. Het dak gaat er hoe dan ook af!


The Elton Show

Rechtstreeks uit Melbourne, Australie, de meest explosieve en kleurrijke tribute aan Elton John. Ben jij klaar voor een schitterende show?

Buitengewoon boeiend. The Elton Show is veel meer dan een eenvoudig eerbetoon naar een geweldig muziekfeest van de Rocket Man, met in de hoofdrol C.J. Marvin.

Deze avond mag je niet missen, dus kom op 25 oktober 2018 naar Rossum en beleef de muzikale Golden Years.

De andere evenementen van ST-OER: