Tribute to the golden years by ST-OER

STOER

Super, Einsame Spitze, Cool, Te gek man, fantastisch, Vettttt gaaf ……. En dat was het!

Het afgelopen weekend reden de bussen weer in polonaise richting het feestterrein. Donderdagavond zong iedereen uit volle borst mee bij de Tribute of the Golden Years. Tijdens Kleintje Oostenrijk bezorgden de glunderende gezichten van alle bezoekers ons kippenvel. Zaterdagavond bliezen de bands het dak eraf met hun Tiroler-Schlagerhits en zondag pleegde een zwerm van piraten een zeer geslaagde overval tijdens de Twentse PiratenParty.
Na afloop kon de organisatie dan ook niet anders dan een diepe buiging maken voor alle medewerkers, vrijwilligers en noabers. Mede door hun inzet en grote enthousiasme
waren het weer vier fantastische muziekdagen in een geweldige sfeer zonder wanklank. Daarom zeggen wij:

Rossum bedankt!!

Volgend jaar zullen de evenementen plaatsvinden van donderdag 24 oktober t/m zondag 27 oktober. Noteer deze data vast in uw agenda, want het is en blijft dé opwarmer voor een koude winter.

Stichting Oktoberevenementen Rossum (ST-OER)

Noteer in uw agenda:

Tribute to the golden years: donderdag 24 oktober 2019
Kleintje Oostenrijk: vrijdag 25 oktober 2019
Tiroler Schlager Festival: zaterdag 26 oktober 2019
Twentse Piraten Party: zondag 27 oktober 2019


Donderdag 25 oktober 2018 een nieuwe Tribute to the golden years by ST-OER. Aanvangstijd 20.00 uur. 

Wij hebben weer 3 schitterende bands! Look sharp Roxette, Bryan Adams Tribute en the Elton show zullen met hun authentieke en perfecte interpretatie diverse mega hits vertolken.

Look Sharp!

Look Sharp! is de Roxette Tributeband van de Benelux. 100% in de stijl en met de sound van de succesvolste Zweedse bands aller tijden. De grootste hits als "The Look", "Joyride" en "Listen To Your Heart" vliegen je om de oren. Selva (Marie Frederiksson) en Marco (Per Gessle) worden begeleid door een liveband en brengen de tophits van Roxette zoals het origineel. Alsof dé échte Roxette voor je staat! Look Sharp! heeft niet alleen de "looks" van Roxette, maar ook de sound. Een show van Look Sharp! bestaat uit 100% hits die bij iedereen bekend zijn. Stevige popsongs, afgewisseld met innemende ballads. Dat is Roxette, dat is Look Sharp!


Bryan Adams Tribute

“Summer of 69″, “Everything I Do”, “Run To You”, “Cuts Like A Knife”, “Heaven” and “Kids Wanna Rock” en nog heel wat andere nummers van de legendarische artiest worden door Bryan Adams Tribute vertolkt.

Met de charismatische Claus Hassing als lead-zanger (Danish Eurovision Song Contest finalist en deelnemer in verschillende TW-shows) en een erg toegewijd professioneel team van regionaal bekende rock muzikanten levert BAT een steevaste performance. Het dak gaat er hoe dan ook af!


The Elton Show

Rechtstreeks uit Melbourne, Australie, de meest explosieve en kleurrijke tribute aan Elton John. Ben jij klaar voor een schitterende show?

Buitengewoon boeiend. The Elton Show is veel meer dan een eenvoudig eerbetoon naar een geweldig muziekfeest van de Rocket Man, met in de hoofdrol C.J. Marvin.

Deze avond mag je niet missen, dus kom op 25 oktober 2018 naar Rossum en beleef de muzikale Golden Years.

De andere evenementen van ST-OER: